Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Nem hiszem el...

2017. május 20. - mosolyszem

Ma jött el, az a pont, amikor már én magam nem hiszem el, amit csinálok.. :D

Ma meg lett 3. legmagasabb pontom is. Felmentem Csóványos kilátóban...csak néztem ahol vagyok...és csak nevettem, nevettem, közben meg mondtam: "Ezt már nem hiszem el! Ezt is megcsináltam!", aztán még jobban nevettem... :D

Ahogy terveztem 5-kor indultam Nógrád felé. Elég jó út volt. Kő-hegynél szerencsém volt, hogy tudtam pecsétet kell keresni, mert Lokó-Pihenő nem éppen Kék-út mellett van. Sőt fák el is takarják, de nekem szuper szemem van..észrevettem. Pecsét is meg lett. Nógrádon szerencsére volt bolt, máris vásároltam, mivel előző este nem is ettem. 

Evés után fél 10-kor nekivágtam újból az óriási feladatnak.  Csóványos...hát jelentem, oké nem Kékes, de ez sem földszinten van. Igenis félig itt is meghaltam. Még az a jó, hogy úton mindig egy lehetőség van...tovább menni. Főleg utolsó 3-4 km volt a legnehezebb. Viszont mielőtt feltértem volna, találtam csodás tájat,  úgy döntöttem itt lesz a pihenőhelyem, le is ültem. Máris jött a viharos szél, amit őszintén szólva élveztem...olyan volt mintha repülnék...csak repülés közben nehéz volt olvasni, de azért megoldottam ezt is.

Aztán jöttem a szállásra Nagy-hideg hegyre. Ahol végre valahára normális kaját kaphattam. Sertéspörkölt galuskával...nem is tudom mikor ettem rendes kaját.

Jaa, időben is nagyon király voltam. 16 előtt már szobában voltam. Holnap viszont nem tudok korán indulni, mivel szeretnék reggelizni a szálláson, de az meg 8-tól van. Nem baj, szerintem nem lesz nehéz szakasz, oda érek így is a szállásra időben. (ha mai napot nézem, akkor meg pláne)

Idézet: "Csak azt, tudtam, hogy ideje indulnom, így hát kinyitottam az ajtót és kiléptem a fényre."

/Holnap jöhet Nagymaros/

 

dscf5005.JPG

 

dscf5018.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://onmagamhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr3312528213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kinai kacsa · http:tianjin.fotoalbum.hu 2017.05.21. 00:23:07

Egyre jobb leszel és többet bírsz majd menni. Felfedezed a sok szépséget amit erdő és a táj ad. Megkönnyebbülsz, mert nem fogsz idegeskedni mindenen. Sőt kifejezetten nyugodt maradsz, néha idegesítően az leszel, de ez téged ne bántson. Mind jobban rájösz arra, hogy egészségessen élni mindennél többet ér, ezt nem lehet pénzben kifejezni. Sok sikert a túrádhoz. Üdv: Csaba

mosolyszem 2017.05.21. 07:22:55

@kinai kacsa:
Ezek mind igaz mondatok. Kivétel egy...egészséges rész, mivel én nem vagyok egészséges. Agyháryagyulladásom volt 9 hónapos koromban, így nehezen érthetően beszélek.
Nálam nem egészség áll 1. fokon, mert így fogyatékosan is lehet boldog életet élni. Többet ér inkább a szeretet, család, barátok...
És őszintén szóval én hálás vagyok, hogy nem vagyok egészséges, ezáltal vettem észre apró csodákat az életben és ezáltal ismerkedhettem meg csodás embereket...

olahtamas- 2017.05.21. 22:39:33

Csóványost szépen kipipáltad, ezt bizony a mai Magyar társadalom fele sem mondhatja el magáról!
Drukkolok, hogy a nagy víz ezen oldalán is töretlen lelkesedéssel tudjad folytatni az utadat!

kinai kacsa · http:tianjin.fotoalbum.hu 2017.05.23. 01:58:03

Kedves Csillagszemű!
Félre értetted szavaimat.
Egészség nem teljesen azt jelenti számunkra.
Egészség=megfázás, influenza, köhögés.
A Te "problémád" nem az, hanem egy feladat a sorsodtól, amit azért kaptál, hogy megerősödj, ezt az utat is azért járod, hogy erősödj, képes vagy rá, különben nem indultál volna el.
Minden probléma értünk van, javunkat szolgálja.
A mindentmegkapó gyermek élete felnőtként sokkal nehezebb lesz.
Neked az életedben mindenért meg kell küzdened, csak ez vissz előbbre, de nem akármilyen módon.
Csódás jövőd lesz.

mosolyszem 2017.05.25. 02:29:43

@kinai kacsa:
Elnézést kérek, akkor félre értettem. Legalább most már megértettünk egymást. :)
süti beállítások módosítása