Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Kalapács...

2019. május 25. - mosolyszem

"- Mindannak, amit idáig tanultál, csak akkor van értelme, ha alkalmazod valamire. Emlékezz csak vissza: azt mondtam neked, hogy Szent Jakab Útja az átlagemberek útja. Több ezerszer elismételtem már neked. Szent Jakab Útján, de az életben is, a bölcsességnek csak akkor van értéke,ha segít az embernek legyőzni bármilyen akadályt. A kalapácsnak a világon semmi értelme,ha nincs szög, a kalapácsnak továbbra sem lenne funkciója, ha csak azt gondolná: "ezeket a szögeket két ütéssel rögzíthetem". A kalapácsnak működnie kell. A gazda kezébe kerül, és a funkciójának megfelelően kell használni.
.....
...
- A zuhatag épp az a hely, ahol gyakorlatban is alkalmazhatod mindazt, amit tanultál - mondta a vezetőm."
(Paulo Coelho)

Na akkor lassan mehetünk vissza Pécsre...hétköznapokba...a való világba, ahol elővehetünk a leckéket és ezzel próbálkozunk jövőben jó döntést hozni és jó úton maradni.
- Amúgy örülök, hogy megkaptunk ez a kalapácsot is a túra által... - állapította meg önmagam.

15844611_1336575376373218_3346192632939434886_o.jpg
(Kép: Szijártó Balázs)

A bejegyzés trackback címe:

https://onmagamhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr6114860664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása