Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Feladás szélén...

2017. június 06. - mosolyszem
Napokban, amikor megállok OKT tábla előtt, amin rajta van az Országos Kék Túra térképe....én csak nézem, nézem és csak nézem, pontosabban inkább bámulom. Bámulom Hollóházát és bámulom megtett utat...nagyon hosszú ám :D

Kíváncsi leszek, hogy önmagamnál el is fogom-e hinni az egészet.

Határozottan tetszett a tegnapelőtti nap és az hiszem bejön ez a Bakony. Pedig nem volt sima az út...sőt volt itt minden és talán pont, ezért tetszett az egész.Természetesen legjobb víztároló rész volt.

Reggel valamit csináltam, amit lehet páran el fognak ítélni...
Csaltam 0,5 km-et, mivel busszal nem ott szálltam le ahol felszálltam, hanem 1 megállóval előbbinél. Gondoltam úgyis csináltam magamnak egy pár pusz km-et, akkor ez a csalást simán megengedhetem. 
Lábam szerencsére nem fájt, így kellemes napom lett. Csókakő után rögtön felmentem egy hegyre, ahol ismét csodálatos látványt várt ám. Persze máris leültem mellé olvasni...aztán Gaja-völgy, ami számomra nagyon barátságos volt és utána indultam a víztárolóhoz, ami ugye víz...tehát boldogság jött rám. Imádtam.

Este meg elértem a célom a Bakonykútit 

Tegnap meg Jásdig jöttem. Viszont lábfájással...
Pedig ma is tetszett Bakony, de hogy miért, azt nem is tudom megforgalmazni. 
Egyre nehezebben bírom a fájdalmat, lelkileg bírnám az utat, de lábaim nem tudom kibírják-e a 20 napot. 20 nap, ami már nem is sok..hiszen 55-től kezdtem el a visszaszámolást.
De az is érdekes, hogy úgy érzem...Isten és angyalok, mindig azt mondaná, hogy "ne adj fel". Miből gondolom?

Ma Kisgyón előtt kezdett nagyon fájni...pecsétet már nehezen tudtam megcsinálni, indulás meg még nehezebb volt, úgy hogy 5 perc után leülés a földre és kézbe venni a kenőcsöt. Közben mondtam: Sajnos én ezt nem bírom tovább. Feladás felé mentem...Erre mi történik? Kicsit jobban lett, tök jó tempóban is mentem. Aztán, találkoztam egy kereszttel padokkal. Mintha Isten szólt volna: Hééé én is itt vagyok veled, ne feledd el. Leültem imádkozni...Mit látok? Mielőtt elmondanám, tudni kell ma se sikerült enni, mert ugye bolttal vagy étteremmel randizni nem volt lehetőségem. Na szóval leültem a kereszt elé és megláttam másik padon egy tiszta új gyümölcsszeletet...Angyalok is tudták, mikor kell reményt adni.

Zárás: Most először érzem azt, hogy nem fog menni...nagy a fájdalom...most előbb volt fogmosás, hát már sima állás is fájdalommal jár. Bár zavaró, hogy vége felé akarom feladni.

/Ma Borzavár a cél, ahol kiderül mit kezdek a fájdalommal/

dscf5353.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://onmagamhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr212563969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hev53 · http://hevesiz53.blogspot.com/ 2017.06.06. 07:52:47

Állj le pihenni egy - két napra és főleg enni!
Ne a feladásra gondolj hanem a megoldásra, hogy tovább tudj menni. Ez egy óriási kihívás, amit elkezdtél de van rá esélyed, hogy megcsináld, nem is kevés. A nehezén már túl vagy, a Bakony után a Balaton felvidéken már jobban találsz boltokat, és a terep is kisimul. Zircen biztos tudsz erőt gyűjteni, tedd meg a Kőrishegy előtt.
(csak halkan mondom, hogy sokan a te beszámolóidat követve indultak/indulnak el, őket sem hagyhatod cserben) Szóval pihenj egyet ha van rá lehetőség.

kakukKata 2017.06.06. 14:53:13

Kedves Andi! Remélem én is hogy sikerül megtenned az utat! Viszont szerintem is ez csak akkor lehetséges, ha most adsz magadnak egy kis időt a regenerálódásra. Abból amit írtál úgy érzem, egy ideje már csak az akaraterőd visz, és nem a fizikai tested. Saját tapasztalatból tudom milyen más menni akkor ha pótolod az energiát, és ha nem. Egyébként csak tisztán önzésből írtam: nagyon szeretném elolvasni az egész útról a beszámolódat, azért :-)

olahtamas- 2017.06.06. 16:52:42

Csak egyetérteni tudok, az előttem szóló tapasztalt kéktúrázókkal!
Pihenni, regenerálódni kell!
Hetente legalább amúgy sem ártana egy pihenőnap, felszerelés karbantartás és hasonló dolgok. Ha jó szálláshelyed van, akár azt kihasználva, ha meg nem, hát csak kis "boldogságsétákkal" a következő szálláslehetőségig, vagy beutazni valami közeli pihenésre alkalmas helyre.
Ha idáig megcsináltad, önmagadra való tekintettel is érdemes összeszedni magadat, és fejben leginkább!
Hidd el, meg tudod csinálni!

Smith W. 2017.06.06. 18:46:23

Ne gondolj a feladásra. Tudom, itthonról könnyű beszélni, mert én nem érzem a fájdalmad. De én is csak azt tudom mondani, hogy pihenj pár napot. Ha találtál megfelelő szállást, akkor maradj ott két-három éjszakát is, addig olvasol, alszol, pihensz. A tested meg fogja hálálni. Esténként igyekezz mindig átmasszírozni a lábad, az is segíteni szokott.
Ha lehet, akkor mindig legyen nálad vésztartalékként valamilyen ennivaló: egy csomag földimogyoró vagy keksz éppen elég.
Azt írod: "Bámulom Hollóházát és bámulom megtett utat...nagyon hosszú ám :D" - Igen, nagyon hosszú, és ezt Te mind végigjártad. Még van hátra az útból, de már a nagyobb része mögötted van. Eddig erős voltál, szerintem képes vagy arra, hogy végigcsináld. Nagyon szurkolod Neked.
Azt akarom, hogy megint a boldogságról írj!

hadidoki 2017.06.06. 18:55:41

Az akarat, a nyers erő (bár becsülendő), bölcsesség nélkül nem elég. Be kell látnod, most már szükséged van egy kis pihenésre. Ez nem feladás, ez bölcs erő beosztás. Pár napot lazíts!
Amúgy milyen jellegű a lában fájása? Vízhólyag, kidörzsölődés, izomfájás, zúzódás? Nekem a vízhólyagokra nagyon bevált a Flector (ízületi) kenőcs. Jól csillapítja a gyulladást, de nem szabad nyílt sebre kenni, így csak a hólyag kiszakadása előtt használható.
Légy türelmes, sokan szurkolunk!

mosolyszem 2017.06.07. 00:20:56

Köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat.. :)
süti beállítások módosítása