Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Másfélmillió lépésem önmagamhoz

8 órás erdő...de utána szuper Violát kaptam

2017. május 09. - mosolyszem
Hát mai mese, elég kemény lett...

8:30 körül bementem erdőben és 16:30-ig ki sem jöttem...

Reggel 7-re volt megbeszélve a turistaházi csajjal a kávé meg reggeli az étteremben. Kicsit késtem, de étterem szerencsére nem ment el sehová. Jól esett a kávé, de bundás kenyér meg főleg...(napok óta nem eszek semmi normálisat, mármint meleg ételt). Viszont én nem eszek gyorsan, így 8 után tudtam csak elindulni, persze újból lassú keringővel.

Ezután jött egy nagyobb kihívás...már első lépéseknél több út lett előttem, persze meg kellett nézni kicsit egy másikat is, sőt többször is, de szerencsére angyalok segítségével orrom előtt lett a kék barátom. "Oké, akkor végre mehetünk már!"  Egy darabig minden rendben volt, még út se volt katasztrófás.
Nem is tudom mennyi idő múlva értem Zsidó-rétre (talán 1-2 óra). Ahol ismét érdekes dolgot műveltem. Táblák voltak...volt rajta kék barátom, ami rétre mutatott, viszont úton láttam egy hülye kéket  (most már ez nevet fogja kapni). Ami csík volt csak kérem szépen nem egyenes, hanem ferde. Egy ágyában sem gondoltam, hogy van ilyen jelzés is, főleg úgy, hogy táblákon meg semmi ilyen jelzés nincs. Vagyis hülye kéket barátomnak hittem...
Mentem egy darabig ezen, közben viszont voltak táblák, ahol se milyen kék nem volt....gyanús volt a dolog...így hát vissza a rétre (ott volt utolsó kék barátom). Visszamenet közben már észre vettem, réten túl is van táblák (több mint 1km-re volt. Imádom, hogy ilyen szuper szemem van. :D ). 
Na akkor irány rét, kék barátommal együtt.

Ezután már hülye kékkel nem foglalkoztam és végig kék barátommal sikerült menni.

Viszont ezen napon minden volt...volt sziklás út, kalandpark, újból törpe séta (nagyon örülök, hogy csak 164 cm vagyok), meredek rész, sáros játékok, mindenféle csúszások és mind ez Bélapátfalváig tartott.

Mi volt tánccal? Hát keringő után eső elfáradt, így nem táncoltunk, viszont lába nagyon lógott a levegőben...5 percenként meg is mozgatta, de táncot már nem akart. Csak amikor beértem Bélapátfalvára, újból felkért.

Út közben rájöttem nem fogok időben odaérni Telekessy Vendégházhoz. Tervben az volt, hogy Telekessy, aztán vissza Bélapátfalvára, mivel Viola Apartmanban van a szállásom. De elkezdtem logikusan gondolkozni, holnap így is, úgy is el kell menni újból Telekessy felé...jobban járok, ha ma kihagyom. Amúgy is fél 5-re értem be a szállásra.

Sok volt ez 8 órás erdő, főleg ilyen időjárás mellett..

Nagy, nagy fáradtság után, tánccal bejöttem a házikóba, ahol fanatikus nő várt. Máris teával kínált, aztán beszéltünk egy nagyot. Persze én írásban kommunikáltam, de ez mindig menni szokott. :) 1 órát tuti el is beszéltünk, nekem jól esett...aztán ezután jött a nap csúcsa: kedves Viola adott főételt!!!!!!!!!!! :D

Zárás: Na elég volt mából, meg hülye időből is...jöhetne már a jó idő...
Ma amúgy valamikor utolsó 3km-nél kijött a napocska, máris megálltam felnéztem és kiabáltam: "Hát helloooooooo!" Persze nem tudott sokáig velem maradni. Talán máskor.
Jaa, majdnem elfeledtem mondani...elhagytam Cserepeskői barlangban a tintapárnát, szomorú lettem, de persze kedves Viola ezt is megoldotta...adott egy másikat. Mondom, ez 110 pontos szállás. :)

 

(úgy érzem Bélapátfalvára még egyszer eljövök, hely csodálatos és szállás helyem is meg van hozzá).   

Holnap Rozsnapuszta a cél.

dscf4681.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://onmagamhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr1912493837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hev53 · http://hevesiz53.blogspot.com/ 2017.05.09. 21:49:11

Rozsnakpusztától 5 km Sirok ha az erődbe és idődbe belefér ott minden szempontból jobb megszakítani az utat!

mosolyszem 2017.05.09. 22:32:39

5? füzetben 9 km van írva. Nem jól írták?
süti beállítások módosítása