Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Egy kis zöld is...meg kis tanulságok! Jaaa és mondom: "Irány Zala!"

2016. május 09. - mosolyszem
Hát blog napló egy-két napra megszűnt..
Határnál net nem működött, úgy ahogy kellett volna, aztán másnap ici-pici gépem rosszul lett. Biztos őt is megviselni ezek a km-ek. Megértem a szívét.

 

2016.05.06 Magyarszombatfa

Szóval 6-án  Magyarszombatfáig jutottam, RP-DDK-távok c. PDF fájl szerint 30km-et mentem, de bizony ez volt sokkal több is.
Miért? Sikerült véletlenül Kercaszomori elágazásnál a zöld jelzés felé menni. Halvány zöld volt, így arra gondoltam, hogy biztos kék csak halvány...aztán kiértem egy kocsis útra, na ott már fura volt a helyzet, bármi rájöttem ez igenis zöld. :D
De sok menés után szerencsére egy kerülővel vissza találtam az adott elágazáshoz és meg lett az erős kék szín.

 

Ui.: Hát legalább majd a célnál elmondhatom, hogy kezdő tapasztalattal nem csak kéken jártam, hanem zölden is. Bár nem örültem neki. :D

 

2016.05.07. Csöde

Május 7-én Csödénél fejeztem be a sétámat.
Ez nagy nap volt számomra, mivel átléptem az első megye határt. Irány Zala...
Fárasztó nap lett, Szentgyörgyvölgynél 2 órát is pihentem amiben kis alvás is volt és még így is 33km lett a vége.
Itt ugye egy-két  helyen olyan úton is kell menni ahol kocsik vannak. Ezen napon legalább 3-an is megálltak és mondják, hogy beülhetek elvisznek az adott helyre. 
De én becsületes leányzó vagyok...nem csalok. Igenis végig járom az összes km-et, így összes kocsisnak mondtam "Köszönöm, de nem kell!". 

 

Csödénél meg kiderült, hogy elhagytam Pusztaszentpétert vagyis ahol pecsét lett volna, de szerencsére egyik lakós tudta, hogy csödei  buszmegállónál is van.

Tanulságok: Igenis jobban kell nézni a jelzéseket
- jobban tudni kell pecséthelyeket
- igen hasznos többször térképet nézni

 

Ui.: Tudom, tudom többen mondták, hogy kéne vinni offine túratérképet...viszont utálom az okostelefont, így nekem ilyenem nincs.
Viszont nem is bánnom, hogy nincs...tök kalandos így az utam. :D
Élvezem...

A bejegyzés trackback címe:

https://onmagamhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr158698278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakén22 2016.05.10. 11:46:56

Kipipáltad az első megyédet!Ügyes vagy!És készítettél valami számvetést eme jeles alkalomból?:)Mennyire tetszett és konkrétan mely részek jöttek be a legjobban?
Én szinte mindig nyomtam egy kis szunyát,amikor túrázni mentem.Lehetőleg egy kis patak mellett,melynek csobogása álomba ringat...Hát igen,az élet apró örömei.:)
süti beállítások módosítása