Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Másfélmillió lépésem önmagamhoz

Első eső nap is meg volt..

2016. május 01. - mosolyszem

2016.05. 01. Ják

Végre valahára Szombathely elengedett engem...igaz esővel megsíratott.  
Dél körül indultam el és mentem Ják felé. Hosszú volt, főleg esővel együtt...

Mivel nem reggel indultam, így mára Egyházasrádócig volt tervben az út, de sajnos heves eső miatt inkább Jáknál turistaház felé vettem az irányt.

Hogy viselni a lélek? Hát persze egyszer-kétszer eszébe jut, hogy most otthon milyen jó lenne lenni, sokkal kényelmesebb lenne fotelben ülni és élvezni a meleget meg esőcsepp nélküli perceket... Reméli valahogy mégiscsak túlélni következő pár esős napot.

 

Mai záró gondolatok: - Hűűű de öröm lesz majd amikor eljön végre a napos napok.  Rossz dolgok után lehet jobban értékelni a jót. :)

- Mondjuk igaz nem mentem sokat, de 18km 5 óra alatt nem rossz teljesítmény. Bár ebben heves eső segített, jó tudni, hogy eső segítőkész is tud lenni.  

- Csak egy dolgot sajnálok...Szombathelyen nem sikerült a megkedvelt szendvicset vennem, mivel zárva volt a bolt. De lehet amikor célba érek, mielőtt haza utazok beugrok egy szendvicsért, majd így nosztalgiázok hazamenés előtt... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://onmagamhoz.blog.hu/api/trackback/id/tr728678016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csakén22 2016.05.02. 19:44:12

Szia!
Remélem,hogy most már folyamatos lesz a túrád és nem kell megszakítanod.Kicsit hiányolom a táj leírását,mert ezt a részt már én is bejártam,de azért vannak hangulatos részek,amik megérdemelnék a megemlítést.És feltűnt,hogy ezt a részt kicsit összecsaptad,mert akadnak benne helyesírási és fogalmazási hibák is,amiket én a helyedben majd otthon(amikor már véget ér ez az út) kijavítanék.Kitartást és hajrááááááááááááááá!:)

mosolyszem 2016.05.03. 17:33:16

Hát pihenőnapok biztos lesznek...lehet egyszer-kétszer hosszabb is (2-3naposak). Most pl. 1 napos lesz.
Ez blog inkább személyes blog. Úgy, hogy több valószínű kevés tájleírás lesz, de valamikor tuti lesz az is.
Ja és nem hiszem lesz helyesíráshiba javítás, mivel ezeket nem direkt csinálom, hanem betegségem miatt van...vagyis nem tudom, mindig kijavítani...

csakén22 2016.05.04. 09:06:29

Nem is kell lerohanni egyben,mert akkor a végén már nem ugyanúgy éled meg az egészet.Gondoltam,hogy nem szándékosak a hibák és nem is annyira zavaróak.Legalábbis én lazán megértelek.:)Remélem,hogy nem haragszol és csak kitartást tudok kívánni.Szóval:kitartást!:)
süti beállítások módosítása