Első kemény nap...

2016.04.26. Szombathely

 

Hát igen... meg volt első kemény napom. Annyira kemény volt, hogy rájöttem
(itt kis időre abba maradt az írás) Miért? Rám hívták a rendőrséget. :D
Pedig Szombathely előtt már mondtam is magamba, hogy ma nem lesz semmi kalandos dolog. Hát tévedtem...
 
Szállás.hu oldalon foglaltam szállást Szombathelyre.  Este fél8 körül értem be a városba, kitaláltam, hogy lerakom a szálláson a 10kg-os szörnyeteget aztán csak füzettel megyek fel Olad-kilátóhoz.
Hát igen...csak közben amikor oda értem, közölték, hogy nem kapták meg a foglalást és hely sincs. (furcsáltam is, hogy csak egy választ jött, amit ugye csak szallas.hu küldtött) Legalább mai lelke ma is megvolt.
 
Táskáról meg ne is beszéljünk rájöttem, hogy ez így nem fog menni. 44kg testnek 10kg-os szörnyeteg sok... erős vagyok, de ez a súly mégiscsak határon túl van, főleg ilyen úton, így sajnos, holnap pihenőnap lesz. Mivel otthon gyorsan kicserélem kisebb táskára, aztán újból irány KÉK... Ezért, amikor nem kaptam szállást buszra szálltam és elmentem autóbusz-állomásra, úgy terveztem, hogy váróban éjszakázom. Már ott voltam, amikor telcsin beszéltem anyuval.
Igen ám csak még 2 emberke is volt a váróban. Egyik hallotta, hogy furán beszélek. (Itt tudni kell, hogy nehezen érthetően beszélek, mivel 9 hónapos koromban agyvelőgyulladásom volt)  Aztán azt is látta, hogy kicsit másképp iszok mint többiek.
 
ERRE KI HÍVTA A RENDŐRSÉGET! 
 
Rendőrségnek elmondtam vagyis inkább leírtam, hogy mi a helyzet. Mondták, hogy közelbe van egy koli. Szerencsére kaptam is helyet. Egyébként Írottkő tetszett, bár 10kg-os szörnyeteggel felmenni kicsit halálos volt, de megérte.
 
 
MAI nap gondolatai pár mondatban: - Na rendőrséges  élmény már meg is volt a KÉK-en
- Lehet  nincs tapasztalatom, de ahogy nézem, most lesz...
- Igaz haza kell mennem szörnyeteg miatt, de ez nem jelenti, hogy feladom! Holnapután igenis újból nekivágok!